Bu haber :31/10/2020 21:57 Tarihinde Eklendi 2067 Kez Okundu

Covid Acil Servis Yapımını Sedat Namal Üstlendi

Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde yeni Covid19 Acil Servisi yapımını Karabük’ün sevilen iş insanlarından biri olan Sedat Namal’ın  üstlendiği öğrenildi.

Bütün Dünyayı etkisi altına alan çok sayıda insanın ölümüne yol açan Koronavirüs (COVİD-19) vaka sayılarının son günlerde İlimizde de artış göstermesi nedeniyle

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisindeki yoğunluk kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı.

Ülke genelin büyük bir artış gösteren Covid-19 vakaları ilimizde de hasta sayısında ciddi artışlar olurken,  günlük hasta sayısı 200 civarında seyretmeye başladı.

Koronavirüs vaka sayılarının yeniden artması birçok bilim adamı tarafından ikinci dalga olarak da değerlendirilirken, hastanelerdeki hasta ve vaka sayılarındaki artış yeni önlemleri de beraberinde getiriyor.

Diğer hastalık gurupları ile birlikte covid19 şüphelilerinin de Eğitim Araştırma Hastanesinde aynı acil girişi kullanmaları bulaşma riskini arttırması üzerine Covid Acil Servisi gündeme gelmişti.

Korona virüs şüphelilerinin diğer acil hastaları ile temasını tamamen kesecek şekilde ikinci bir Covid Acil oluşturulacak. Hızlı şekilde projesi çizilen ve Bakanlığa gönderilen Covid Acil de aynı anda 10 vakaya müdahale edilebilecek.

Konu ile ilgigli olarak kısa bir açıklama yapyan Namal, Rabbime Şükürler Olsunki İnsanlara Faydalı İşler Yapmak Tekrar Nasip Oldu.Vesile Olanlardan Allah Razı Olsun.Tüm Sağlık Çalışanlarına Da Rabbim Güç Kuvvet Versin.Karabük’ümüze Hayırlı Olsun Dedi