Bu haber :20/10/2020 21:26 Tarihinde Eklendi 281 Kez Okundu

Gürel’den AA ve DHA Temsilcilerine Ziyaret

Ahmet Özler, AA Muhabiri Orhan Kuzu ve DHA İl Temsilcisi Yasin Aldemir’den

çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Gürel, Karabük ve ülke gündemi üzerine Vali Fuat Gürel, ilimizde görev yapan ulusal haber ajanslarından Anadolu Ajansı (AA) Karabük Temsilcisi Ahmet Özler ile Demirören Haber Ajansı (DHA) Karabük Temsilcisi Yasin Aldemir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Anadolu Ajansı (AA) Karabük Temsilcisi Ahmet Özler’in çalışma ofisinde gerçekleşen ziyarette AA İl Temsilcisi bir süre sohbet etti.

Anadolu Ajansı’nın ve Demirören Haber Ajansının özellikle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde önemli bir vazife üstlendiğini vurgulayan Vali Gürel, ilimizde yaşanan tüm gelişmeleri ulusal bazda servis ederek vatandaşlarımıza aktarma noktasında önemli görevler yaptığını ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette, Anadolu Ajansı Karabük Temsilcisi Ahmet Özler tarafından Anadolu Ajansının kurulduğu 6 Nisan 1920'den 6 Nisan 2020'ye kadar geçen 100 yıllık sürede Türkiye ve dünyadaki olayların yer aldığı kitabın Vali Fuat Gürel'e takdim edilmesi ile sona erdi.   

Ziyarette Vali Fuat Gürel’e, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilal Yatmaz ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü eşlik etti.