Bu haber :15/10/2020 12:16 Tarihinde Eklendi 351 Kez Okundu

TÜRKÖZ’ÜN OKUL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz yüz yüze eğitime başlayan okullardaki incelemelerine devam ediyor. Bu kapsamda Safranbolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Türköz, burada beceri eğitimindeki öğrenciler ve yüz yüze eğitime başlayan 12.sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

Sınıfları tek tek ziyaret eden Kaymakam Türköz öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti, okul müdürü İsmail Aydın’dan yürütülmekte olan eğitim öğretim faaliyetleri ve pandemi nedeniyle uygulanmakta olan tedbirler hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Refiki Eray GÜRSOY ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜMÜŞ ve Şube Müdürleri İhsan Parlak ve Özkan İnce'nin refakat ettiği ziyarette hayırseverler tarafından sadece Safranbolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine hediye edilen 18 adet tablet Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz tarafından öğrencilere dağıtıldı. Türköz yaptığı açıklamada, “Covid-19 her alanı etkilediği gibi eğitimi de etkiledi. Ama devletimizin aldığı tedbirler ile önce uzaktan şimdi ise hem uzaktan hem de yüz yüze eğitim ile bu süreci yürütüyoruz. Uzaktan eğitime erişimde sıkıntı yaşayan öğrencilerimiz için EBA destek noktalarını hizmete açmıştık. Safranbolu’da 21 EBA destek noktamız bulunmakta. Öğrencilerimize de eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Bu süreçteki başarımızın maske, mesafe ve temizlik kuralına uymaktan geçtiğini hatırlatmak istiyorum.” dedi.

Kaymakam Türköz daha sonra Yazıköy İlkokulu Anasınıfı öğrencilerini ziyaret etti. Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Türköz incelemelerinin ardından okuldan ayrıldı.