Bu haber :02/10/2020 22:07 Tarihinde Eklendi 475 Kez Okundu

CHP Karabük İlçe Başkanlarından GERÇEKLER….

      CHP Karabük İlçe Başkanları Gerçekler adı altında yazılı bir basın açıklaması yaptı

CHP  İlçe Başkanları tarafından yapılan yazılı basın açıklaması aynen şöyle 28.Eylül.2020 tarihinde Merkez ilçe başkanlığında CHP  İl-İlçe başkanları ve Milletvekilimiz Dr.Hüseyin Avni AKSOY ile toplantı yaptık.Bu toplantıyı ilçe başkanları olarak biz düzenledik .Corana virüs salgını nedeniyle uzun süredir toplanamamıştık.Toplantıya Milletvekilimizi ve il başkanımızı biz davet ettik.İl Başkanımız işi olması nedeniyle toplantıya geç katılmıştır.Yerel ve genel siyasi gelişmeleri değerlendirdik.

      Bir haber sitesinde toplantı ile ilgili doğru olamayan bazı haberler çıkmıştır.

Bu toplantıda kimse kimseyi birilerine şikayet falan da etmemiştir.Tolantı sonunda paylaştığımız fotoğrafta bunu göstermektedir.

    Milletvekilimiz ile düzeyli ve verimli bir toplantı yaptık.Bizlerin ilçe başkanları olarak ne milletvekilimiz ne de İl başkanımızla bir sorunumuz yoktur.İstediğimiz zaman istediğimiz her konuyu her ikisi ile görüşebiliyoruz.Bu haber tamamen algı oluşturmaya yönelik bir haberdir. C.H.P biat edenlerin değil özgür düşünenlerin partisidir.Bizde herkes düşüncelerini özgürce ifade edebilir.

     İlgili haberde İlçe başkanları için kullanılan benzetmeyi  çok yanlış buluyor ve şiddetle kınıyoruz.Kaldı ki toplantıda böyle birşey de olmamıştır.Bu haber sitesinin  böyle bir benzetme yapmasını kendilerine hiç yakıştıramadık. Basın; özgürlüğünü  gerçek olmayan olayı yakışıksız bir benzetme ile birilerini rencide etmek için kullanamaz.

Cumhuriyet Halk Partisi tüm örgütleriyle doğru bildiği yolda çalışmalarına Covid-19 salgınına rağmen devam etmektedir.30.09.2020

Yaşasın örgütlü mücadelemiz.

 

 Bahtiyar ACAR            Safranbolu ilçe Başkanı                                                                                                         Mustafa ERTEN           Merkez ilçe Başkanı

Enver ÖZGÜ        Yenice İlçe Başkanı                 

Ahmet AYTAÇ     Eflani İlçe Başkanı

Durmuş KICIRDAR         Ovacık İlçe Başkanı

Zahit YARAR        Eskipazar İlçe Başkanı