Bu haber :26/09/2020 22:05 Tarihinde Eklendi 2865 Kez Okundu

Asfalt Çalışmaları Eflani İlçesi’nde

Kurumumuz tarafından alt yapı çalışmaları tamamlanan köy grup yollarında, asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizin alt yapı çalışmalarını tamamlayıp asfalt serme işlemine başladığı Eflani İlçesi Aday-Çamyurt grup yolunda devam eden çalışmaları; Genel Sekreterimiz Mehmet Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Aydın ve Ahmet Koç ile AK Parti Eflani İlçe Başkanı Muhammet Ersin Cebeci yerinde inceledi.

Asfalt çalışmalarının son durumu hakkında beraberindeki heyete kısa bir açıklama yapan Genel Sekreterimiz Uzun, ilçe bazlı çalışmaların devam ettiğini belirterek şöyle konuştu; “Ekiplerimiz, elverişli mevsim şartlarına göre hızlı ve yoğun tempoda asfalt çalışmalarına devam ediyor. Plan ve programlar dâhilinde belirlenen hedefe bu yılda ulaşacağız. Şuanda ekiplerimiz 5,6 km asfalt çalışması yapılacak olan Eflani Aday-Çamyurt grup yolunun 3,55 km’lik kısmını tamamladı. İnşallah buradaki çalışmamızı belirlediğimiz tarihte bitirip, diğer grup yollarının asfaltlama çalışmasına başlayacağız.”

Genel Sekreterimiz Uzun yaptığı açıklamanın sonunda yapılan bu hizmetlerde emeği geçen; Karabük Valimize, Karabük Milletvekillerimize, İl Genel Meclis Başkanımız ve Meclis Üyelerimize teşekkür ederek; özverili ve yoğun tempoda çalışan Personellerimize çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım,  ödeneklerin geldiğini ve bu ödeneklerle Karabük ve İlçelerine güzel hizmetlerin yapıldığını belirterek; “Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun.  Onlar paraları gönderiyor, bizler elçilik yapıyoruz. Allah devletimizden, hükümetimizden razı olsun. Ödenekler geliyor, bizlerde bu ödenekleri İlimize güzel yatırımlar yaparak sizlerin hizmetine sunuyoruz. Valimize, Milletvekillerimize, Genel Sekreterimize, Meclis Üyelerimize, İl Başkanımıza emekleri için teşekkür ederim. Özel İdare personellerimize de işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. Altınöz ise; Cumhurbaşkanımızın KÖYDES ile başlattığı köylerde ki vatandaşlarımızın, şehirde ki vatandaşlarımızın yararlandığı hizmetlerden faydalanması kapsamında bizlerde grup yollarımızdan başlayarak sıcak asfaltı köylerimize kazandırıyoruz. İnşallah bundan sonrada gelen ödeneklere göre de planlanan çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.  Güzel işler başarıyoruz ve yapıyoruz. İlimizin kalkınması ve büyümesi için çalışıyoruz. Bu çalışmalar aksamadan devam edecek. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. İşçi kardeşlerimize de çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.