Bu haber :22/09/2020 23:33 Tarihinde Eklendi 353 Kez Okundu

KARDEMİR'de Dijital Dönüşümde 100'den Geri Sayım Başladı

Kardemir Kurumsal iletişim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklama aynen şöyle. Ürün geliştirme ve pazar genişletme çalışmalarını sürdüren şirketimiz, dijital alt yapısına yaptığı yatırımları da sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında başlattığımız ve geri sayımını sürdürdüğümüz “Steel4Hana” projemizde bugün itibari ile yüz günden geri saymaya başladık. Üretim Planlama ve İzleme Müdürlüğümüzün koordinasyonunda sürdürülen çalışmayı danışman firma eşliğinde tüm ünitelerimizden katılımla gerçekleştiriyoruz.

Eğitim ve Kültür Müdürlüğü binamızdaki konferans salonunda düzenlenen Üretim Planlama ve İzleme Müdürümüz Nazmi Sarıkaya’nın yaptığı sunumda, ünitelerimize projenin tamamlanması ile üretim, satış, pazarlama ve satın alma gibi alanlarda ne gibi gelişmelerin sağlanacağı konusunda bilgiler verildi.

Türkiye’nin sayılı entegre üretim tesislerinden biri olan şirketimizde başlatmış olduğumuz dijital dönüşüm ile, fabrikamıza giren hammaddeden, satışı gerçekleşen ürünün kullanım durumuna kadar yakın bir takip ve izleme sağlanacak. Bu takip ve izleme sayesinde de tedarikçilerimizden müşterilerimize kadar uzanan zincir gözetim altında olacaktır. Kişiler arası iletişimden, makineler arası iletişime geçmeyi hedeflediğimiz dijital dönüşümde hedefimiz en az hatayla üretimimizi gerçekleştirip maksimum müşteri memnuniyetini yakalamaktır.

Düzenlenen sunum etkinliğinin ardından konuşma yapan Genel Müdürümüz Necdet Utkanlar,“Dünya dönüşüyor, Türkiye gelişiyor, sektör büyüyor. Bu dönüşüm, gelişim ve büyüme için bizler de dijital alt yapımızla gelecek günlere hazır olmalıyız. Tedarikçilerimizin satış teknikleri değişti, müşterilerimizin talepleri farklılaştı. Artık bir müşteriyi memnun etmenin yolu sadece iyi ürün vermekten değil sürdürülebilir kalitede ürün vermekten geçiyor. “Steel4Hana” projemizin başarıya ulaşacağından şüphem yoktur. Bu konuda benden beklediğimiz tüm desteği fazlasıyla vermeye hazırım” ifadelerine yer verdi.