Bu haber :22/09/2020 23:10 Tarihinde Eklendi 1969 Kez Okundu

Ağaçlar Arası İp Parkuru

Ihlamur Terasta Ağaçlar Arası İp Parkuru Tamamlanıyor

Yenice  Belediye Başkanı Zeki Çaylı, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Belediye Tesisi olan Ihlamur Teras’ta yapımına başlanan  macera parkının içersinde yer alan Ağaçlar arası ip parkurunun tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı; “Ihlamur Teras tesisimize yaptığımız Macera Parkı’nın içerisinde yer alan Ağaçlar Arası İp Parkuru tamamlanıyor. Parkurumuz içerisinde vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde

 

Yenice  Belediye Başkanı Zeki Çaylı, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Belediye Tesisi olan Ihlamur Teras’ta yapımına başlanan  macera parkının içersinde yer alan Ağaçlar arası ip parkurunun tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı; “Ihlamur Teras tesisimize yaptığımız Macera Parkı’nın içerisinde yer alan Ağaçlar Arası İp Parkuru tamamlanıyor. Parkurumuz içerisinde vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde yürüyebilmeleri için gerekli emniyet tedbirlerini alıyoruz. Parkurumuzun başlangıç ve bitiş noktalarına kapılar yaparak, parkur içerisindeki noktalara uyarı tabelalarımızı astık. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Ihlamur Terastaki parkur, ağaçlar arasında halat üzerinde yürümek isteyen adrenalin tutkunlarının buluşma noktası olacak” dedi.