Bu haber :22/09/2020 22:53 Tarihinde Eklendi 674 Kez Okundu

Kaymakam Türköz’den Okullara Ziyaret

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz Safranbolu’da bulunan okulları ziyaret etmeye devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜmüş ve Şube Müdürü Recep Kabaş’ın refakat ettiği ziyaretlerin ilk adresi Ali Baba Anaokulu oldu. Ziyarette okul müdürü Latif Gürbüzer’den okul ile ilgili bilgiler alan Kaymakam Türköz, Okulda görevli yönetici ve personel ile bir süre sohbet ettikten sonra anaokulu

 Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz Safranbolu’da bulunan okulları ziyaret etmeye devam ediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜmüş ve Şube Müdürü Recep Kabaş’ın refakat ettiği ziyaretlerin ilk adresi Ali Baba Anaokulu oldu. Ziyarette okul müdürü Latif Gürbüzer’den okul ile ilgili bilgiler alan Kaymakam Türköz, Okulda görevli yönetici ve personel ile bir süre sohbet ettikten sonra anaokulu yanında yapımı devam eden ilkokul inşaatında incelemelerde bulundu.

Anaokulunun ardından Altın Safran İlkokulu’nu ziyaret ederek başta yapımı tamamlanmak üzere olan tasarım ve beceri atölyeleri olmak üzere okulun birimlerini gezen Kaymakam Türköz’e okul müdürü Fahri Örenbaşı tarafından bilgi verildi.

Kaymakam Mehmet Türköz Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaretinde ise öğretmenlerin sene başı planlama toplantısına katılarak öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kaymakam Türköz daha sonra Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılan öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Okulun robotik kodlama atölyesindeki dron yapımı hakkında Okul Müdürü Recep Güney’den bilgiler aldı.

Kaymakam Türköz’ün bir sonraki adresi Hasan Gemici Özel Eğitim Uygulama Okulu oldu. Okulun birimleri ile birlikte öğrenciler tarafından yapılan resim sergisini ziyaret etti. Okul Müdürü Murat Kalaz’da okul ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Son olarak Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi’ni ziyaret eden Kaymakam Türköz okulda Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında bulunan öğrenciler ile bir araya geldi.

Müzik ve Resim atölyelerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Mehmet Türköz, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönden de donanımlı olmalarının önemine vurgu yaptı.

Ziyarette okul Müdürü Tuncay Yıldız tarafından Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz’e öğrenciler tarafından yapılmış olan bir rölyef çalışması hediye edildi.

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz ziyarette bulunduğu okulların fiziki kapasitelerinden ve başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta ilçe milli eğitim müdürlüğü olmak üzere tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş de ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz’e teşekkür etti.