Bu haber :11/08/2020 20:03 Tarihinde Eklendi 951 Kez Okundu

Safranbolu Belediyesi Web Sitesi

Safranbolu Belediyesi, daha iyi hizmet verebilmek için yeni bir web sitesi tasarımını uygulamaya koydu.

www.safranbolu.bel.tr adresi üzerinden tüm vatandaşların hizmetlere ve bilgilere kolaylıkla erişim sağlayabileceği yeni web sitesi güncel bilgiler ve görseller ile oluşturuldu. İmar askı planlarından ihalelere, nikâh işlemlerinden nöbetçi eczanelere, vefat ilanlarından otobüs saatlerine dek ana sayfadan ulaşılabilen hizmetlerin yanı sıra Safranbolu Belediyesi haberleri güncel olarak erişilebilir durumda.

Etkinlikler sekmesinden kültürel faaliyetlerin gün ve saatleri takip edilebilir, WhatsApp butonundan Sosyal Medya Destekli SO Belediye programı üzerinden Halk Masası’na anında ulaşılabilir.

Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerinin yanı sıra tüm müdürlerin özgeçmişi site üzerinde görüntülenebilir. Video ve fotoğraf galerileri dışında Turizm Rehberi sekmesi aracılığı ile Safranbolu’ya gelmek isteyen herkes bilgi ve görsele ulaşabilir.

Kardeş Şehirler, projeler, stratejik plan ve faaliyet raporları gibi tüm bilgilere ulaşılabilen sitede ayrıca gerekli kamu kurum ve kuruluşlarının web sitelerine erişim imkânı var.

Vatandaşlar, belediyenin yeni web sitesinde ayrıca Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden hayvan sahiplendirmek üzere yayımlanan ilanları görebiliyor.

Belediye Başkanı Elif Köse, “Halkımıza daha iyi hizmet vermek için web sitemizi güncelledik ve çok işlevli, rahat kullanılabilir bir hâle getirdik. Yeni tasarımı ve renkleriyle, detaylı ama göz yormayan sekmeleriyle belediyemize çok daha kolay erişmek ve Safranbolu hakkında tüm detayları görmek mümkün olacak” yorumunda bulundu.