Bu haber :26/07/2020 16:06 Tarihinde Eklendi 537 Kez Okundu

Kardemir Sürdürülebilirlik Raporu 2019

KARDEMİR A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama aynen şöyle

83 yıllık köklü geçmişi ile Türk Sanayisinin öncü kuruluşu şirketimiz, üretimdeki ve ürün geliştirmedeki gayretlerinin yanı sıra günümüz ekonomik uğraşlarının gereksinimlerini de sağlamaya devam etmektedir.

Bu gereksinimlerin bir sonucu olarak da, yoğun çalışmalar sonucunda sürdürülebilirlik raporumuzu yayınlamış bulunmaktayız. AR-GE ve inovasyon, iş devamlılığı ve yatırımlar, enerji yönetimi, çevre ve iklim, iş sağlığı ve güvenliği, yetenek yönetimi ve toplumsal gelişim gibi başlıklar altında hazırladığımız raporumuzda, daha sürdürülebilir bir üretim ve yönetim hedefimizin ilk adımını attık.

Gelişen dünya ve değişen ekonomik faaliyetlerin bir ihtiyacı olarak ortaya çıkan sürdürülebilirlik raporu; öncelikle kurumsal yönetim anlayışının daha da güçlenmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda yatırımcıların şirketlere karşı olan güvenini arttırmakta ve iş dünyasında da daha saygın bir konum hazırlamaktadır.

Daha şeffaf ve daha kurumsal bir şirket olmanın temelini oluşturan sürdürülebilirlik raporunun hazırlanmasında emeği geçen tüm çalışanlarımızı kutlar, gelecek yıllara daha güçlü adımlarla ilerleyen şirketimize büyük ölçüde katkı sağlamasını temenni ederiz. Türk çelik sektörünün lokomotifi KARDEMİR, her geçen gün büyümekte ve tüm sorumluluklarının bilinci ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Sürdürülebilirlik raporumuzu incelemek için www.kardemir.com İnternet sitemizdeki “Sürdürülebilirlik” sekmesini inceleyebilir ya da raporun tamamını okumak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kardemir Sürdürülebilirlik Raporu 2019: https://bit.ly/2WQGsTa