Bu haber :23/07/2020 21:27 Tarihinde Eklendi 1796 Kez Okundu

TOPALOĞLU, FLO TEMSİLCİSİ OLDU

Ülkemizin ayakkabı sektörünün lideri, FLO ülke genelinde olduğu gibi, bölgemizde de ihtiyaç sahiplerine hiçbir gösterişe kaçmadan sessiz, sedasız yardımlar yapıyor. Çocuk yuvaları, başta köy okulları olmak üzere okullar ve diğer ihtiyaç sahiplerine, başta ayakkabı olmak üzere diğer giyecek firmaları ile anlaşarak, giyim eşyası katkısında bulunan FLO’nun bölgemizdeki, iyilik hareketi temsilciliğini gönüllü olarak  Safranbolu Kızılay  eski Başkanı İhsan Topaloğlu üstlendi.

FLO Genel Müdürü Tahir Bayraksoy, önceki gün Safranbolu’ya gelerek, bazı ihtiyaç sahibi kurumlardaki kimsesiz çocuklara çeşitli yardımlarda bulundu. Daha önce Safranbolu Kızılay Şube Başkanı olan İhsan Topaloğlu ile yakın dostlukları bulunan Genel Müdür Bayraksoy, “FLO olarak başta Doğu-Güneydoğu illeri olmak üzere birçok yerde yardımlarda bulunuyoruz. Ben kendim Samsunluyum. Bu bölgelerde de, köy okullarımız, ilçelerimiz ve şehir merkezlerindeki çocuk yuvaları ve ihtiyaç sahiplerine FLO’nun yardımlarını ulaştırmak istiyoruz. Daha önce Kızılay Safranbolu Şube Başkanı olan, İhsan Topaloğlu önümüzdeki süreçte bize bu konuda gönüllü olarak yardımcı olacak.” Dedi.

FLO Genel Müdürü Tahir Bayraksoy’un, kendisine böyle bir teklifte bulunmasından onur duyduğunu belirten İhsan Topaloğlu ise “FLO Türkiye’nin ayakkabı sektöründeki lider kuruluşlarından biridir. Çok değerli Genel Müdürümüz Tahir beyde, kalbi insan sevgisi ile dolu, çok başarılı bir yönetici. Kızılay Başkanlığı dönemimizde başlayan dostluğumuz halen devam ediyor. Bu dostluk şunu da göstermiş oldu. Makamlar geçici, dostluklar baki… Biz, Sayın Genel müdürümüzün, bize tevdii ettiği her türlü görevi severek yaparız.”dedi.