Bu haber :27/06/2020 20:25 Tarihinde Eklendi 2923 Kez Okundu

Ürkmezer’den Başarı Belgesi

KAYMAKAM ÜRKMEZER EMNİYET MENSUPLARINI BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRDİ 

Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Safranbolu Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli olan ve koordineli çalışan Emniyet Mensuplarını Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.

Korona Virüs Salgınının başlaması ile kurulan Safranbolu Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli olan Emniyet Mensupları ve bu süreç içerisinde koordinasyonu sağlayan Komiser Yardımcılarını özverili ve gayretli
çalışmalarından dolayı Kaymakam Ürkmezer Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.

Safranbolu Kaymakamlığında yapılan törenle görevli personele Başarı Belgelerini veren Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer;” Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren salgın, Devletimizin aldığı önlemler sayesinde yıkıcı sonuçları, karşımıza çıkarmamıştır. Sürecin başında oluşturduğumuz Vefa grupları ile hiçbir vatandaşımız mağdur kalmamıştır. Emniyet Teşkilatımız her konuda olduğu gibi yine mesai mevhumu gözetmeksizin canla başla çalışarak, bu süreç içerisinde kendine yakışanı yaptı. Asli görevleriyle beraber yardıma ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımıza ulaşarak onları yalnız bırakmadı. Hastalığın yayılmaması için gece gündüz demeden büyük gayretle çalışan Emniyet personellerimize teşekkür ederim” dedi.