Bu haber :22/06/2020 11:16 Tarihinde Eklendi 2970 Kez Okundu

Bugün Babalar Günü

Başkan Köse  Önce Babasını sonra Şehit Babalarını Ziyaret Etti

Onlar gibi dürüst, güçlü, cömert ve düşünceli olma heyecanıyla büyümemize vesile olan koca yürekli adamların, babalarımızın günü kutlu olsun. Siz söylemesenizde gözlerinizden okumayı öğrendik sevginizi ????iyi ki varsınız.
Kaybettiğimiz babaları da rahmetle anıyorum 

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Babalar Günü'nde Şehit babalarını ziyaret etti. Başkan Köse Safranbolulu şehit babalarını unutmadı. İçerisinde "Kahraman yetiştiren kahraman babaya" cümleleri yazılı hediyelerle kapısını çaldığı şehit babalarına, hepimizin şehidi olan kahraman çocukları adına bir hatıra bırakmak istediklerini dile getiren Başkan Köse, şehit babalarına hitaben kaleme aldığı mektubunda şu sözlere yer verdi; "Bir kahraman yetiştirdiğin, onu şehadete metanetle teslim ettiğin için saygının en derinine layıksın.

Babalar belki sevgilerini analardan daha az gösterir, fakat hepimiz biliriz ki çok daha derinde yaşanır evlat sevgisi içlerinde, çünkü korumayı, kollamayı, kötülüklere karşı evladını kuşatmayı ifade eder babalık mertebesi.

“Onu koruyamadım” diye için yanıyor belki ve biliyorum ki bu acıyı dindirmenin imkânı yok, ancak ülkesi ve insanları uğruna canını verebilmiş bir kahramanı yetiştiren bir başka kahramansın sen. Hepimiz senin evlatlarınız, sen her birimiz için bu vatanın kıymetli babalarının başındasın.

Biz her şeye rağmen “barış” dileyecek, çocuklarımızı yitirmenin kederini içimizde yaşatarak ülkemizin huzuru için çabalamaya ve umut etmeye devam edeceğiz.

Dünyanın en değerli babası, Babalar Günün kutlu olsun, iyi ki varsın!

Biz hep senin yanındayız…"