Bu haber :22/06/2020 10:29 Tarihinde Eklendi 1243 Kez Okundu

TEMSİLCİLER MECLİSİ YAPILDI

KARABÜK ŞUBESİNİN TEMSİLCİLER MECLİSİ DEĞİRMENCİ  BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Özçelik İş Sendikası Karabük Şubesinin Temsilciler Meclisi Toplantısı,  Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin başkanlığında ve Genel Yönetim Kurulunun katılımıyla sendika genel merkezinin konferans salonunda geniş katılımla yapıldı.

Özçelikiş Sendikası Karabük Şube Başkanı  Ulvi Üngören yaptığı basın açıklamasında , Toplantıya Genel Başkanımız Değirmenci’nin yanı sıra Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Altun, Recep Akyel, Ferhan Öner, Genel Sekreterimiz Hicret Bozoklu, Karabük Şube Başkanımız Ulvi Üngören, şube yöneticilerimiz ve işyeri temsilcilerimiz katıldı.

Toplantıda ülkemizdeki salgın sürecine ve buna bağlı olarak çalışma hayatındaki gelişmelere ilişkin istişareler yapılırken, ülke genelindeki ve Karabük özelindeki sendikal faaliyetlerimiz ele alındı.

Toplantıda salgın sürecindeki gelişmelere ve yapılan çalışmalara değinerek konuşmasına başlayan Genel Başkanımız Değirmenci, “Karabük’teki ve ülkemizin diğer bölgelerindeki örgütlü olduğumuz işyerlerinde herhangi bir sorunun yaşanmaması için büyük mücadele verdik. Üyelerimizin salgın hastalığa maruz kalmaması için işverenlerle ve yine üyelerimizle tüm tedbirlerin alınarak uygulamaya konulması için elimizden geleni yaptık. Bu sayede çok şükür bu süreci Özçelik-İş Sendikası olarak başarıyla atlattık” dedi.

Özçelik-İş Sendikası'nın son 4 yılda yakaladığı başarı ivmesine de konuşmasında dikkat çeken Değirmenci, “Üyelerimiz için en iyisini yapabilmek adına birçok projeyi uygulamaya koyduk. Sendikamızın yeni inşa edilen genel merkezinin yanı sıra şubelerimiz için birçok taşınmazı sendikamıza kazandırdık. İstikrarlı burs uygulamamızdan uluslararası sendikal faaliyetlere, örgütlenme kadromuzun genişletilmesinden üyelerimize dağıttığımız hediyelere ve sosyal yardımlara kadar birçok projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşadık ve yaşıyoruz. Yarınlara güvenle bakabilen bir Özçelik-İş’i inşa ettikten sonra üyelerimiz için önümüzdeki süreçte daha neler yapabilirizin derdiyle yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Toplantıda bir konuşma yapan Karabük Şube Başkanımız Üngören ise, Kardemir başta olmak üzere Karabük’teki diğer örgütlü işyerlerinde yaklaşmakta olan toplu iş sözleşme sürecine hazırlandıklarını, öte yandan Genel Başkanımız Değirmenci’nin öncülüğünde üyelerimizin talep ve beklentilerinin karşılanması için çalıştıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından diğer şube yöneticilerimiz ve temsilcilerimiz de söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdi.