Bu haber :09/06/2020 17:18 Tarihinde Eklendi 2438 Kez Okundu

Türkiye’ye Yeniden Kan

Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanı  Bilal Bostancı Korona Virüs Salgını nedeniyle kan stoklarında azalma meydana geldiğini duyuran Kızılay’ın  Kan Bağışı kampanyasına destek oldu.

Hürriyet Caddesinde bulunan Kızılay kan bağışı otobüsünde kan bağışı kampanyasına Yeniden Refah Partisi Karabük İl ve İlçe teşkilatları, Hanım Kolları il ve ilçe teşkilatları,  Gençlik Kolları İl ve İlçe teşkilatları katıldı.

 Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanı Bilal Bostancı;

“Korona Virüs salgını dolayısıyla yaşanan olumsuzluklar, başta sosyal ve ekonomik olmak üzere birçok alanda hayatın normal akışını ciddi olarak etkilemiştir. Bu salgın sürecinde sağlık alanında ciddi çalışmalar yapılmış ve olumlu sonuçlar alınmış olsa da, sağlıkta en fazla ihtiyaç duyulan kan bağışı konusunda zorluklar yaşanmıştır.

Kan bağışı miktarının düşmesi nedeniyle Kızılay’ın kan stoklarında azalma meydana gelmiş ve Kızılay bu durumu zaman zaman basın yoluyla duyurarak vatandaşlarımızdan kan bağışı yapmalarını istemiştir.

Yeniden Refah Partisi olarak Kızılay’ın yapmış olduğu bu çağrıya kayıtsız kalmamız mümkün değildir. Milletimizin ihtiyaç duyduğu her yerde olmayı ve milletimizin derdine çare üretmeyi kendine şiar edinmiş bir siyasi hareket olarak, bu konuda da üzerimize düşeni yapmak en büyük görevimizdir. Hastanelerde ameliyat masasında kan bekleyen ve hastasına kan bulabilmek için adeta çırpınan insanımızın derdi bizim derdimizdir.

İşte bu nedenle Yeniden Refah Partisi STK ve Halkla İlişkiler Başkanlığımızın organizasyonunda ve bugün  81 İl Teşkilatımızın katılımıyla tüm Türkiye’de Kan Bağışı Kampanyası gerçekleştiriyoruz.

Bu vesileyle Yeniden Refah Partisi Karabük İl Teşkilatı olarak tüm teşkilat mensuplarımızın katılımıyla bugün burada  başlattığımız Kan Bağışı Kampanyası ile bir yandan kan stoklarının artırılmasına katkı sağlamayı, diğer yandan kan bağışı konusunda toplumsal duyarlılığı artırmayı ümit ediyoruz.”