Bu haber :05/06/2020 18:33 Tarihinde Eklendi 2875 Kez Okundu

Ürkmezer Perşembe Pazarında

Kaymakam Ürkmezer Normalleşme Sonrası Safranbolu Perşembe Pazarında İncelemelerde Bulundu

Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Ülkemiz genelinde COVİD-19 salgının etkisinin azalmasının ardından başlayan normalleşme sürecine girilmesi sonrası kurulan, Perşembe pazarında incelemelerde bulundu.

Maske kullanımı, satış tezgahları arasında en az 3 metrelik mesafe kuralı, vatandaşların birbirine sosyal mesafeyi koruyacak uzaklıkta bulunması ve hijyenik önlemlerin alınması hususlarında Kaymakam Ürkmezer tarafından yapılan denetime İlçe Emniyet Müdürü Aydemir Şahin ve ilçe jandarma komutanı Ütğm. Emrah Aydın eşlik etti.

Pazaryeri denetimlerinin sürekliliğini ve tedbirlerin aksatılmadığını vurgulayan Safranbolu Kaymakamı Dr.Fatih Ürkmezer, "Salgınla mücadele kapsamında pazaryerinde aldığımız tedbirler içinde olan ve ilk günden itibaren, İki çapraz noktadan giriş ve iki çapraz noktadan çıkış uygulamamız devam ediyor. Seçmeyi önleyecek şekilde kontrolleri, anonsları yapıyoruz ve vatandaşlarımızında içeride kalabalık olmayacak şekilde girmelerini sağlıyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal mesafeye uygun bir şekilde içeride hareket etmelerini ve maske kullanmalarını sağlıyoruz.Normal hayata dönmek üzere yeni bir sürece girdik, fakat bu demek değildir ki ‘rahat davranalım’,. Halkımız için biz, önlemlerimize ve denetimlerimize, aralıksız devam edeceğiz.” dedi.