Bu haber :04/03/2025 22:23 Tarihinde Eklendi 989 Kez Okundu

Fatih Mahallesi’nde Ramazan Coşkusu Yaşandı

Karabük Belediyesi’nin Ramazan ayına özel olarak düzenlediği “Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde” etkinliği, Fatih Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Geleneksel Ramazan eğlencelerinin sergilendiği programa mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Fatih Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte Hacivat-Karagöz gösterileri, eğlenceli yarışmalar ve müzik dinletileri izleyicilerle buluştu. Çocuklar ve aileler keyifli vakit geçirirken, etkinlik alanında neşeli anlar yaşandı.

Başkan Çetinkaya: “Ramazan’ın Bereketini Hep Birlikte Paylaşıyoruz”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, mahallelerde düzenlenen Ramazan etkinlikleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte yaşamak, dayanışmayı ve kardeşliği pekiştirmek için düzenlediğimiz etkinliklerimize hemşehrilerimizin ilgisi bizleri mutlu ediyor. Ramazan’ın bereketini, coşkusunu ve kültürel değerlerimizi mahallelerimize taşıyoruz” dedi.

Başkan Çetinkaya, etkinliklerin Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde devam edeceğini belirterek, “Her yaştan vatandaşımızın keyifle vakit geçireceği bu programlara tüm Karabüklüleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.