Bu haber :01/06/2023 15:58 Tarihinde Eklendi 1374 Kez Okundu

KÖSE'DEN ANKARA ÇIKARMASI

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Ankara'da biz dizi ziyarette bulundu.
 
Beraberinde Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği (SAFTID) Başkanı Şebnem Ergüder Urgancıoğlu nun da bulundu.   Başkan Köse, "Safranbolu'yu turizmde layık olduğu seviyeye getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz." dedi.
 
İlk ziyaretini TÜRSAB Orta Anadolu BTK Yön. Kur. Üyesi ve Ayder Turizm & Kongre firmasının sahibi Selami Haşimoğlu'na gerçekleştiren Başkan Köse, “Safranbolu turizmine katkı sağlayacak çok kıymetli projeler konusunda görüşmeler sağladık. Selami Bey'e ve ekibine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.“ dedi.
 
Köse ve Urgancıoğlu, daha, sonra İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Giorgio Marrapodi’yi ziyaret ederek kendisini 24.Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali'ne ve 7.Safran Hasadı Festivali'ne davet  ederken Büyükelçi’ye 'Safranbolu'da Bir İtalyan Prensesi: Cristina Trivulzio Belgiojoso' kitabını takdim etti.
 
Daha sonra Uçan Süpürge Vakfı tarafından düzenlenen 26. Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali’nin Opera Sahnesi’ndeki açılış törenine katılan Başkan Köse ve Urgancıoğlu, buradan Ankara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu  Başkanı ve Radisson Blu Genel Müdürü E.Atilla Aytun'u, Radisson Blu Satış Direktörü Şebnem Güler'i ve Radisson Blu Executive Şefi Uğur Gömeç’ziyaret eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; "Kendileriyle Safranbolu'da geleneksel Türk mutfağını tanıtmak, gastronomi ve deneyim turizmini geliştirmek adına çok değerli görüşmeler sağladık. Geçtiğimiz günlerde Lezzet Şenlikleri etkinlikleri kapsamında kentimizde misafir ettiğimiz Şef Uğur Bey'in Safranbolu hakkında söyledikleri ise bizleri bir hayli mutlu etti" ifadelerine yer verdi.
Başkan Elif Köse, Turizm adına çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtirken, bu ziyaretlerin Festivalin tanıtımına da büyük katkı sağladığını belirtti.