Bu haber :04/02/2023 15:16 Tarihinde Eklendi 1783 Kez Okundu

Kendimiz Üretiyoruz

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Atölyeler Şefliği 2022 yılında da çalışmalarına devam etti.                                                                                                                         Üreten Belediye mottosuyla çalışmalarına devam eden Safranbolu Belediyesi atölye anlamında da güzel çalışmalara imza attı. 

 Bu anlamda  şefliğimiz park kamelyasından oturma bankalarına, laminant parkede kütüphane mobilyalarına kadar pek çok alanda iş gerçekleştirdi.

 Safranbolu Belediyesi olarak üreten bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımız devam etmektedir diyen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, burada amaçlarının böylesi önemli bir hususta dışa bağımlılığı sona erdirmek olduğunu söyledi.

 Tecrübeli Bir ekibe sahip olduklarını ifade eden Başkan Köse, " 2022 yılında parklar için kamelya, oturma gurupları, mevcut ve yeni birimlerin mobilyaları, park mobilyaları gibi pek çok çalışma kendi ekiplerimiz tarafından imalar ve montaj yapılmakta. Safranbolu Belediyesi görev başında olduğumuz 3 yılı aşkın bir süredir üreten, ürettiğini Safranbolu için kullanan bir belediye haline gelmiştir"diye konuştu. 

 2023 yılında da aynı hırs ve azimle çalışmalara devam edeceklerini kaydeden Başkan Elif Köse, "Safranbolu ve Safranbolu halkı için hizmete devam ediyoruz. Tüketen değil üreten belediyecilik anlayışımız ile görev başındayız. Bu vesile ile bıkmadan yılmadan çalışan ekip arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.