Bu haber :05/10/2022 18:20 Tarihinde Eklendi 1873 Kez Okundu

BİRLİK HABERDEN SÖZENE ZİYARET

Gazetemizi temsilen Mustafa Özyurt ve Samet Oğuzhan Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Safranbolu Birlik Medya Tic. LTD. ŞTİ bünyesinde yayın hayatına devam eden Safranbolu Birlik Haber Gazetesi’nin ortaklarından Mustafa Özyurt ve Genel Yayın Yönetmeni Samet Oğuzhan Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Hoş sohbet ortamında geçen ziyarette İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, “Hava muhalefetinden kaynaklı bir bölgede çalışma yapamıyorsak ekiplerimizi hemen başka bir bölgeye sevk ediyoruz. Durdurak bilmeksizin çalışmalarımıza her yerde devam ediyoruz. Asfalt üretimimiz de tüm hızıyla devam ediyor. Çok güzel işler yaptık, önemli yatırımlara imza attık, güzel işler yapmaya, yatırımlarımıza devam edeceğiz.” dedi.
Gazetemiz temsilcileri Mustafa Özyurt ve Oğuzhan Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen nezdinde bütün kurum çalışanlarına başarılar diledi.
İl Genel Meclis Başkanı Sözen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için gazetemiz temsilcilerine teşekkür etti.