Bu haber :05/10/2022 16:52 Tarihinde Eklendi 1649 Kez Okundu

Kadın Din Görevlileri

Özlem Aras Gürel, "Kadın Din Görevlilerini" Karabük Polisevinde Misafir Etti.

Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Vaizeler ve Kuran Kursu eğitmenlerini Karabük Polisevinde misafir etti.

Vaizeler ve Kuran Kursu eğitmenleri ile sıcak ve samimi sohbetler kuran Özlem Aras Gürel, “Toplumumuzun tüm kesimleriyle çeşitli zaman ve vesileler ile bir araya geliyoruz. "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle bugün sizlerle bir arada olmak istedik, davetimi kırmayarak geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. İslam dininin engin hoşgörüsünü güler yüzlülüğünüz engin bilginiz ve bütünleştirici tavırlanırızla halkımıza anlatıyorsunuz, insan odaklı dinimizi en doğru düzgün yaşanması ve yaşatılması ve çocuklarımızın gençlerimizin dinimizi en iyi şekilde öğrenmesi için önemli bir görev gerçekleştiriyorsunuz. Vatandaşlarımızı her anlamda bilgilendiren ve toplumda örnek olmak gibi önemli sorumluluklar üstlenen din görevlilerimizin “Camiler ve Din Görevlileri Haftasını” kutluyorum.”diye konuştu.

Özlem Aras Gürel’e Vali yardımcısı Muhittin Gürel’in Eşi Caner Gürel, İl Jandarma Komutanının Eşi Devrim Gümüş, İl Emniyet Müdürünün Eşi Aysun Yırtar, İl Müftüsünün Eşi Songül Aksu ve Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanının eşi Nihal Küçükbaşol’da eşlik etti.

Din görevlileri davetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Özlem Aras Gürel'e teşekkür ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.