Bu haber :31/08/2022 21:47 Tarihinde Eklendi 2002 Kez Okundu

YANDIMATA'YA

Vali Gürel’den Yenice Kaymakamı Yandımata'ya "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Vali Fuat Gürel, İçişleri Bakanlığı Olur'u ile Yenice Kaymakam Vekili olarak görevlendirilen Gizem Yandımata'yı makamında ziyaret ederek "Hayırlı Olsun" dileklerinde bulundu.

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hasan Öztürk ile birlikte Yenice Kaymakam Vekili Gizem Yandımata'yı makamında ziyaret eden Vali Gürel, ilçenin genel durumu hakkında bilgiler alarak yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Vekili Yandımata, nazik ziyareti için Vali Fuat Gürel ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 VALİ YENİCEDE

Vali Fuat Gürel, Yenice Kaymakam Vekili Gizem Yandımata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Özel İdare Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Abdullah Hüsam ve Yenice Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Fahri Kara ile birlikte Yenice Şeker Kanyonu ile İncebacaklar Köy yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.