Bu haber :29/08/2022 20:56 Tarihinde Eklendi 1400 Kez Okundu

KAYMAKAM YAZICI GÖREVE BAŞLADI

Safranbolu Kaymakamı  ŞABAN ARDA YAZICI  Hafta başında göreve başladı

Dün sabah Göreve Başlayan kaymakam  Yazıcı Safranbolu Halkına Mesaj yayınladı

Kıymetli Safranbolu Halkı,
2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Safranbolu Kaymakamı olarak görevime başlamış bulunmaktayım.

Öncelikle bu cennet vatanın her bir köşesi için canlarını seve seve feda eden ve bu kutsal vatanı bizlere miras bırakan aziz şehitlerimizi ve bu uğurda mücadele eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla, geride kalan saygıdeğer ailelerini hürmet ve saygıyla anıyorum. Allah onlardan razı olsun.

Saygıdeğer Safranbolulu Hemşehrilerim;
Devletimizin bizlere emaneti olarak gördüğümüz naçizane Kaymakamlık görevimiz ve onun bizlere yüklemiş olduğu misyon, yetki ve sorumlulukların hepsi ülkemizin ileriye yönelik hedefleri doğrultusunda devraldığımız bayrağı kadim ve köklü devlet geçmişimize yakışacak şekilde rehavete kapılmaksızın hep bir adım öteye taşıma amacını işaret etmektedir.

Bu manada, ülkemizin gözbebeği, dünyayı kıskandıracak eşsiz ve benzersiz nitelikleri ve yüzyıllara sari sahip olduğu örnek değerlerin taşıyıcısı olma konumunu sürdüren Safranbolumuz, vizyonuna vizyon, değerine değer katacak kamu hizmeti anlayışının da duraksamaksızın sürdürülmesini her daim haketmiştir, haketmektedir. Dünya ölçeğinde sahip olduğu örnek değerleri açısından UNESCO Dünya Miras Şehri listesindeki ülkemizin tek şehri olma özelliği ile Safranbolumuz, sadece ülkemiz için değil tüm insanoğlu için de örnek bir coğrafyadır. Bu örnek coğrafyada kamu hizmeti sunma görevi ile görevlendirilen her bir kamu görevlisi de elbette üzerine düşen gayreti ona örnek bir şekilde ifa etme mükellefiyeti içerisinde olmalıdır. Bütün çalışma arkadaşlarımla birlikte, Safranbolumuzdaki her bir ferdimiz adına naçizane sergileyeceğimiz azmin ve bu doğrultudaki gayretin içerisinde olacağız inşallah.

Bu düşüncelerle, Safranbolu Kaymakamlığı emanetini taşıyacağımız süre zarfında, tüm hemşehrilerimizi, eşitlik, adalet ve hakkaniyet ilkeleri başta olmak üzere devletimizin tüm kurumlarıyla ve imkanları nispetinde, gücümüzün yettiği oranda hizmet etme anlayışı ile çalışmaya, hizmet üretmeye gayret edeceğimizi ifade eder; Safranbolumuz için daha önce görev yapmış devlet ve meslek büyüklerime, diğer tüm kamu görevlilerine ve emeği geçen her bir vatandaşımıza şükranlarımı bildirir; hizmetine layık olmaya çalışacağımız saygıdeğer tüm Safranbolu halkına en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.