Bu haber :15/08/2022 22:13 Tarihinde Eklendi 11658 Kez Okundu

VALİ GÜREL YENİCE’DE

Yenice İlçemiz Üniversite Öğretim Dönemi Hazırlıkları Değerlendirildi.

2022-2023 Eğitim öğretim dönemi öncesi Karabük Üniversitesi Yenice Meslek Yüksekokulunu tercih eden öğrencilerimizin barınma ulaşım ve güvenlik konuları Vali Fuat Gürel Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.

Yenice Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda Yenice Meslek Yüksekokulunda Eğitim gören öğrenci sayıları hakkında Vali Fuat Gürel ve katılımcılara bilgiler veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yenice ilçemizde 87 erkek ve 38 kız olmak üzere 125 2. Sınıf öğrencinin bulunduğu, İŞ Sağlığı ve Güvenliği Programı, Raylı Sistemler Makine Teknolojileri Programı ve Bilgisayar Programcılığı için 150 kontenjan belirlendiğini, 1. ve 2. Sınıf öğrenci sayısının 275 öğrenci olmasını beklediklerini ifade etti.

KBÜ Yenice Meslek Yüksekokulunu tercih edecek öğrencilerimizin barınma yemek güvenlik durumları hakkında Yenice Kaymakamı Yasin Erdem ve Muhtarlarımızdan bilgiler alan Vali Fuat Gürel, 12 Eylül'e başlayacak 2022-2023 Eğitim öğretim yılı öncesinde gerekli çalışmaların tamamlanması yönünde talimat veren Vali Gürel, Mahalle Muhtarlarımıza sorumluluk bölgelerindeki kiralık evlerin tespitinin yapılarak Kaymakamlıklar bilgi paylaşımında bulunmalarını istedi.