Bu haber :06/08/2022 13:07 Tarihinde Eklendi 1583 Kez Okundu

Değirmenci’den Vali Gürel’e Ziyaret.

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci’den Vali Gürel’e Ziyaret.

Özçelik İş Sendikasının 15. Genel Kurulun ardından ilk ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere ilimize gelen Genel Başkan Yunus Değirmenci beraberinde Genel Merkez Yöneticileri, Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirdikleri 15 Genel Kurulun ardından ilk ziyaretlerini Karabük’ten başladıklarını ifade eden Değirmenci, “Karabük sendikamızın doğduğu, Türkiye genelinde büyümemize vesile olan bir yer. Bugünü Kardemir işçilerimizle ve sizlerle buluşma günü olarak ilan ettik, bize ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederim. Karabük’ün bütün sorunlarını hep beraber çözmek ve katkı vermek için Özçelik iş Sendikası olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın da katkı vermeye devam edeceğiz.”dedi.

Özçelik İş Sendikasının 15. Genel Kurulunun hayırlı olması temennisinde bulunarak sözlerine başlayan Vali Fuat Gürel, “Sendikalar üyesi olan işçilerin, emekçilerin hakkını hukukunu savunmak, onları ileriye taşımak, çalıştığımız kurumları devamlı kılabilmek adına önemli kurumsal yapılardır. Sendikanın ana vatanı, doğduğu yer Karabük, ziyaretlerinize ilimizden başlamanız da o manada çok anlamlı oldu. İnşallah işçi kardeşlerimiz, çalışan emekçi kardeşlerimiz birlik beraberlik içerisinde birimizi üzmeden geleceğe taşımakta, onların birlik ve beraberliğini korumakta fayda var ve siz bunu yapıyorsunuz. İnşallah el birliği ile bunu sürdüreceğiz, bizlerde elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız.”diye konuştu.