Bu haber :24/06/2022 16:05 Tarihinde Eklendi 12844 Kez Okundu

LİSEDE MEZUNİYET TÖRENİ

SAFRANBOLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSEMİZDE MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Okul bahçesinde gerçekleşen mezuniyet törenine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan , Okul Müdürü, Öğretmenler, Okul Aile Birliği Yöneticileri ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan GÜMÜŞ yaptığı konuşmada, ‘Sevgili Öğretmen arkadaşlarımız hepinize öğrencilerimize yapmış olduğunuz katkılarınız için teşekkürlerimi sunarım. Öğrencilerimize sadece teknik bilgiler öğretmekle yetinmediniz, aynı zamanda bir birey olarak sorumluluklarını, paylaşmayı ve dayanışmayı, bir meslek sahibi olarak topluma karşı görevlerini öğrettiniz ve onlar için örnek alacakları bir model oldunuz”dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan GÜMÜŞ, ‘Değerli öğrencilerimiz, sizlerden istediğimiz, kendinizden emin, istediğini bilen, hedeflerine cesaretle giden, bilgili, görgülü, yaşamı ve yaşatmayı bilen, vatanını ve milletini seven bireyler olarak vatanımıza ve milletimize faydalı işler yapmanızı bekliyoruz ve yapacağınıza yürekten inanıyoruz " dedi

Sayın GÜMÜŞ Ailelere de seslenerek, ‘Öğrencilerimizi geleceğe uğurlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu mutluluğu en fazla yaşayanlar öğrencilerimiz ve aileleridir. Her daim öğrencilerimizin ve bizlerin yanlarında durduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum

Program da mezun olan öğrenciler adına veda konuşması yapıldı. Daha sonra 2021-2022 eğitim öğretim döneminde dereceye giren öğrencilere belgeleri verildi. Mezun olan öğrencilere protokol ve öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri kendilerine takdim edildi.