Bu haber :11/06/2022 10:33 Tarihinde Eklendi 1578 Kez Okundu

Kendine Hayran Bırakıyor

Baklabostan Tabiat Parkı Muhteşem Doğasıyla Kendine Hayran Bırakıyor

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, protokol üyelerininde katılımıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından 1-7 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle Baklabostan Tabiat Parkında düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğinde haftanın yorgunluğunu attılar.

Etkinliğe Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel ile İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Garip Gümüş ve eşi Devrim Gümüş, kurum müdürlerimiz ve aileleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personelleri ile öğrenciler katıldı.

Türkiye’nin 221. tabiat parkı olan içinde barındırdığı yaban hayatı ve bitki çeşitliliği, muhteşem doğası ve güzelliğiyle doğa ve fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmez uğrak noktalarından biri olan Baklabostan Tabiat Parkında gerçekleşen etkinlikte şelaleye inerek hatıra fotoğrafı çektiren Vali Gürel ve protokol üyeleri Şelaleden başlayarak Seyir Terasına kadar doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Etkinliğin son bölümünde Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü Karabük İl Şube Müdürlüğü tarafından gençlerimizin eğitimi için yapılan Doğa Eğitim Merkezini gezdiler.