Bu haber :11/06/2022 10:29 Tarihinde Eklendi 1416 Kez Okundu

ŞEHİT EMANETLERİNE ZİYARET

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Şehit Piyade Er Cihan Çiçek'in Babası Adem Çiçek ile Şehit Piyade Yedek Subay Satılmış Durbaş'ın kızı Durdu Ceylan'ı ziyaret etti.

Şehitlerimizin kutsal emanetleriyle yakından ilgilenerek hasbihal eden Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, "Kültürümüzde ve inancımızda ülkemizin bekası için canlarını seve seve feda eden şehitlerimiz herşeyin üstündedir tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bizler de şehitlerimiz sayesinde bugünkü vatanımıza, bayrağımıza ve hürriyetimize sahibiz. Şehitlerimiz bizlere vatanımızı emanet ederken; bizler hem vatanımızı, hem de şehit ailelerimizi emanet bildik. Bu anlamda şehit ailelerimizin her zaman yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz."dedi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti'nin okunduğu ziyaretlerde Şehit Piyade Er Cihan Çiçek ve Şehit Piyade Yedek Subay Satılmış Durbaş başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna ithafen dualar edildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile İl Müftülüğü personellerinin eşlik ettiği ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden şehit ailelerimiz kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel'e teşekkür ettiler.

Ziyaretler esnasında karşılaştığı miniklerle sohbet ederek çeşitli hediyeler vererek fotoğraf çektiren Gürel Çifti ailelerine selamlarını iletmelerini istedi.