Bu haber :28/04/2022 16:34 Tarihinde Eklendi 554 Kez Okundu

İhtiyaçları Belirleniyor

 Yaşlılarımızın İhtiyaçları Belirleniyor

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin isteği doğrultusunda, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi büyüklerin çeşitli gereksinimlerinin giderilmesi, hayatlarını daha kolay idame ettirebilmeleri için kurulan Yaşlı Destek Birimi, ilk hizmetini Ramazan Bayramı’ndan sonra verecek.

Ekip, Safranbolu’da ikamet eden 65 yaş üstü yalnız yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerindeki lamba, kapı kolu, ayna, musluk ve perde takma gibi mini ev onarımını yapacak. Talep edenlerin temizlik işlerine ve kuaför gereksinimlerine destek olacak. Daha da ötesi her hafta rutin aramalarla onların yalnız hissetmemelerini sağlayacak. İlk etkinlik ise egzersiz programı olacak.

“Huzurun, dostluğun, paylaşımın kenti Safranbolu olarak; değerli büyüklerimize elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” diyen Belediye Başkanı Elif Köse, “İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanındayız. Çok yakında hizmete girecek olan birimimiz ile de değerli büyüklerimize çok daha yakın olacağız. İlk olarak, Birim görevlisi arkadaşlarımızın projesi olan egzersiz programı ile bayram sonrası yaşlılarımız için sağlıklı yaşama merhaba diyeceğiz.

Yaşlı Destek Birimine ihtiyaç duyan büyüklerimiz, 0 370 725 52 65 numaralı hattan irtibat kurabilirler.” ifadelerini kullandı.