Bu haber :21/02/2022 12:29 Tarihinde Eklendi 2012 Kez Okundu

Gürel “Aziz Topraklarımız,

Vali Fuat Gürel “Aziz Topraklarımız, Şehitlerimizin Ve Gazilerimizin Fedakarlıkları Sayesinde Bizlere Vatan Olmuştur.”

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, 1991 yılında şehitlik mertebesine ulaşan Nurettin Seki ile 2019 yılında şehit olan Yücel Demirci’nin ailelerini ziyaret etti.

Şehitimiz  Nurettin Seki’nin Anne ve Babası Şerife ve Kemal Seki ile  Kardeşini, Şehitimiz Yücel Demirci’nin Anne ve Babası Cemile ve Hasan Demirci ile Eşini ve çocuklarını ikametlerinde ziyaret eden Vali Fuat Gürel “Vatan topraklarımız şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur Sizler çocuklarınızı, eşlerinizi, kardeşlerinizi milletimizin ve ülkemizin bekası için şehit verdiniz. Sizler bizlere ve milletimize emanetsiniz.  Bu ülkede bağımsız şekilde yaşayabiliyorsak, ezanlarımız hür şekilde okunabiliyorsa, ay yıldızlı bayrağımız göklerde dalgalanabiliyorsa şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum." diye konuştu.”

Şehit aileleri ve Gaziler, Devletin uzanan eli olarak  kendilerini yalnız bırakmadıkları ve sunulan her türlü hizmetlerden dolayı Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel'e teşekkür ederek ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.

Ziyaretlerde Şehit Nurettin Seki ve Yücel Demirci başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim Tilaveti okunarak dua edildi.

Ziyaretlerde Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel’e İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile Müdür Yardımcıları Sezgin Küçüktepe ve Kıymet Boztaş eşlik etti.