Bu haber :09/12/2021 11:51 Tarihinde Eklendi 20555 Kez Okundu

DURSUNLAR; “ YÖNETİLEN DEĞİL YÖNETEN OLACAK!"

Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Nazmiye Dursunlar, odanın hizmet ve imkanlarından tüm esnafın yararlanması gerektiğini belirterek, 'Odamız ve iştirakleriyle ilgili tüm kritik kararlara, projelere, uygulamalara esnafımızla istişare edilerek karar verilecek' dedi.

Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Dursunlar, 2022 yılının ilk aylarında yapılması beklenen Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi için gerçekleştirdiği adaylık çalışmalarını her geçen gün biraz daha hızlandırarak, odaya kayıtlı esnaf ve sanatkarlara yapacağı çalışmaları anlatıp, destek istemeye devam ediyor. 

Seçim çalışmalarını tüm esnafları ziyaret ederek sürdüren başkan adayı Dursunlar, “Odamız ve iştiraklarıyla ilgili tüm kritik kararlara, projelere, uygulamalara Esnafımızla istişare edilerek karar verilecek.  Gelin yıllar süren bu düzeni değiştirelim ve değişime birlikte yürüyelim.” diye konuştu. 

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve hedeflerinin her geçen gün Esnaf ve Sanatkarların lehine projeler geliştirmek olduğunu dile getiren Dursunlar, “Bir kaç kişinin değil tüm Safranbolu Esnafının Odası olacağız! İnandığımız yolda, bizlere göstermiş olduğunuz sevgi ve destek için, tüm ekibim adına teşekkür ederim” dedi. 

 Dursunlar; “Verecek olduğumuz sözler ve vaatler kesinlikle iki dudak arasından çıkan söz olarak kalmayacak. Ben ve ekibim bu yolda canla, başla çalışıyoruz ve çalışmalarımıza da görev bize tevdi edildiği taktirde ivedi bir şekilde başlayacağız. Hiçbir zaman iyi gün dostu olmayacağız. Kötü günleri de birlikte geçirecek, yaraları birlikte saracağız! Tüm esnaflar Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odasının hizmetlerinden yararlanacaklar. Bundan böyle bir çok destek, hibe ve imkanlardan haberdar olacaklar. Ziyaret ettiğimiz her esnaf ve sanatkarımızla hep birlikte neler başarabileceğimizi konuşuyor, hasbıhal ediyoruz. Bizleri samimiyetle karşılayan, inandığımız yolda yanımızda duran esnafımıza tüm ekibim adına teşekkür ederim” dedi.