Bu haber :20/10/2021 11:49 Tarihinde Eklendi 3235 Kez Okundu

ÖZÇELİK-İŞ'E ZİYARETLER SÜRÜYOR

Özçelik iş Sendikası Şube Başkanlığına Tebrik Ziyaretleri Sürüyor KARDEMİR HEYETİ VE GENEL MÜDÜRÜNDEN ÖZÇELİK İŞ SENDİKASINA ZİYARET

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ile Yönetimine, Kardemir Genel Müdürü ve Yardımcıları hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kardemir Genel Müdürü Necdet Utkanlar, Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Kenan Yılmaz'ı Makamında ziyaret ederek, Yılmaz ve yönetim kuruluna başarılar diledi. 

Ziyarette Utkanlar'a, Genel Müdür Yardımcısı Uğur Altındağ, Kurumsal İletişim Müdürü Şakir Kurter ile İnsan Kaynakları Müdür Vekili Hülya Akdağ eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Şube başkanı Yılmaz "Genel Kurul Sonrası sendikamıza Hayırlı Olsun ziyaretinde bulunan; Kardemir Genel Müdürü Sayın Necdet Utkanlar'a, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Uğur Altındağ'a, Kurumsal İletişim Müdürü Sayın Şakir Kurter'e ve İnsan Kaynakları Müdür Vekilimiz Sayın Hülya Akdağ'a nazik ziyaretlerinden dolayı kendim ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum." dedi. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette, Kardemir ile çalışma hayatına ilişkin konular ele alındı.

RECEP AKYEL SENDİKA ŞUBE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ.

Özçelik-iş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, 9.Olağanüstü Genel Kurul'da Şube başkanlığına seçilen Kenan Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerin tebrik ederek yeni yönetimin Özçelik-iş Sendikası Ailesine, Karabük'e hayırlı olmasını temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Akyel daha Sonra Yönetim kurulu Üyeleri ile birlik de hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÖZ ÇELİK İŞ SENDİKASI KARABÜK ŞUBESİNE BAĞLI BAŞTEMSİLCİ VE İŞYERİ TEMSİLCİLERİ ATANDI BİRDEN FAZLA ADAY OLAN İŞYERLERİNDE İSE DELEGELERİN SEÇİMİ İLE TEMSİLCİLER BELİRLENDİ Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı, Baştemsilcileri ve İşyeri temsilcilerini atadı ve sendika genel merkezi yapılan bu atamaları onayladı. Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz'ın kararıyla birden fazla temsilci adayı olan kısımlarda ise delegeler içinde yapılan seçimle temsilciler belirlendi. "Emekçi üyelerimizin hür iradesi ile gelen bizler, temsilcilerimizin belirlenmesinde de seçilen delegelerimizin hür iradesine güvendik." diyen Başkan Kenan Yılmaz, birden fazla temsilci adayı olan işyerlerinde, delegelerin arasında yapılan seçimle temsilcilerin belirlendiğini belirtti. Kenan Yılmaz "Bilindiği gibi işyeri temsilcilerimiz delegeler arasından belirleniyor. Bazı işyerlerinde birden fazla temsilci adayı oldu ve biz de kendi aranızda seçim yaparak temsilcilerimizi belirleyin dedik. Enerji Tesislerinde bir, Çelikhanede iki, Kok'ta bir ve yine Haddehaneler kısmında da iki işyeri temsilcimiz delegelerin kapalı oylama ile yaptıkları seçimlerle belirlendi." Diye konuştu. Kardemir, Karçel, Kardökmak ve Mescier D.Ç'de göreve gelen baştemsilci ve işyeri temsilcilerinin isimleri şöyle; Haddehaneler işyerinden Merkez Baştemsilci İsmail Yetimoğlu, Çelikhane ünitesinden Vardiya Baştemsilcisi Celal Usluoğlu, Yüksek Fırınlardan Vardiya Baştemsilcisi Kemal Ünal, Enerji Tesisleri ünitesinden Vardiya Baştemsilcisi Osman Çelik ve Nakliyat işyerinden Vardiya Baştemsilcisi Davut Tutucu baştemsilcilik görevlerine geldiler. İşyeri Temsilcileri ise şu isimlerden oluştu; Haddehaneler işyeri temsilcisi Alperen Özelli, Çelikhane işyeri temsilcisi Emin Savaş Aslantaş, Harun Kabadayı, Yüksek Fırınlar İşyeri temsilcisi Ramazan Akkaya, Enerji Tesisleri işyeri temsilcisi Beytül Kurtoğlu, Kok fabrikaları işyeri temsilcisi Serkan Üstündağ, Merkez Bakım işyeri temsilcisi Ramazan Tefenli, Birleşen Üniteler işyeri temsilcisi ise Şevki Bulut oldu. Karçel Baştemsilcisi Yalçın Özçelik ve işyeri temsilcisi Hüseyin Kavak, Kardökmak işyeri temsilcisi Osman Ünal oldu. Mescier Demirçelik'te Bartın İşyerinde Ahmet Gözel Baştemsilcisi olurken, Cemalettin Ünal ile Hayrettin Önder işyeri temsilcisi oldu. Mescier'in Karabük işyeri temsilcisi ise Hüseyin Derecik olarak belirlendi. Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz "Tüm baştemsilci ve işyeri temsilcilerimize üstün başarılar diliyorum. Temsilci olarak göreve gelen bu arkadaşlarımız, üyelerimiz olan tüm emekçilerimizin gözü, kulağı olacaklardır. Emekçi üyelerimizin isteği ve sıkıntıları temsilcilerimizin de istekleri ve sıkıntıları olacaktır. Emekçi aslanların sevinci ile sevineceğiz, üzüntüsü ile hüzünleneceğiz. Alın teri ile ekmeğini kazanan üyelerimizin dualarını almak için Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun." Dedi.