Bu haber :18/10/2021 15:32 Tarihinde Eklendi 3418 Kez Okundu

YILMAZ: TEŞEKKÜR EDİYORUM

ŞUBE BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN  YILMAZ: İŞÇİ İRADESİNE DUYULAN SAYGI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şube Başkanı Kenan Yılmaz , “Şanlı çelik işçisinden aldığımız güç ile çıkmış olduğumuz bu yolda tek bir hedefimiz vardı. Karabük demir çelik fabrikalarından emekli bir dedenin torunu olarak bu topraklarda bizim dedelerimiz ve atalarımız tarafından kurulan sendikamızı en iyi şekilde temsil edebilmek, tek bir hedefimiz vardı, 1600 derece ateşin karşısında alınteri döken şanlı çelik işçisine en iyi şekilde hizmet edebilmek ve onları en güçlü şekilde temsil edebilmekti. Şükürler olsun ki, temsilcilerimiz ve delegasyonumuz ve bize gönül vermiş kardeşlerimizle birlikte el ele, kol kola omuz omuza ve yürek yüreğe yürüttüğümüz mücadelemizi tarihi bir başarıyla taçlandırdık ve biz kazandık. Şanlı çelik işçisi kazandı. Bu zafer hepimiz zaferi, hepimizin başarısıdır. Bu vesileyle çelik işçisinin hür iradesine saygı duyarak, sürecin ilk gününden son gününe kadar bu hassasiyeti koruyan ve bizlere bugün bu salonda bir demokrasi şöleni yaşatan Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamızın Genel Başkanı Yunus Değirmenci’ye, Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Altun’a, Recep Akyel’e, Ferhan Öner’e, Genel Sekreterimiz Hicret Bozoklu’ya sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Seçimler geride kalmış, Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube ve Karabük işçisi için yeni bir dönem başlamıştır. Bu dönemde hepimize düşen birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yürümektir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Karabük Şubesinin yeni yönetimi

 Kenan Yılmaz şube başkanı seçilirken, Şube Sekreterliğine ise Ali Kaplan, Mali Sekreterliğe Hidayet Büyükdoğan, Teşkilatlandırma Sekreterliğine Ali Gürcan Barlas, Eğitim Sekreterliğine İsa Aydın seçildi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI  AKYEL: “ADI EMEK SOYADI ALINTERİ OLAN ÇELİK İŞÇİSİNE SELAM OLSUN”

Özçelik İş Sendikası  Genel Başkan Yardımcısı  Recep Akyel, adı emek, soyadı alın teri olan çelik işçilerine selam olsun” diyerek kısa bir selamlama konuşması yaptı.