Bu haber :01/09/2021 19:22 Tarihinde Eklendi 20098 Kez Okundu

ALPBOĞA, ZAFER PARTİSİ G İ K'de

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı iken İstifa eden Prof. Dr Ümit Özdağ   26 Ağustos tarihinde kurulan ZAFER PARTİSİ 'nin  1. Olağan Genel Kurulunda  Karabük'ün Duayen Gazetecilerinden Meslektaşımız İlhan Alpboğa   Kurucular Kurulunun yanı sıra  ZAFER PARTİSİ Genel Başkan Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ'ın önerisi ile Genel İdare Kurulu Üyeliğine seçildi.

 Aynı zamanda Karabük  il ve İlçe  teşkilatlarının kurulması ile görevlendirilen Alpboğa'nın bu yönde önemli adımlar attığını ve önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağı haberi alındı.

 Karabük'ün Önde gelen Basın Mensuplarından İlhan Alpboğa'nın Zafer Partisi Kurucular Kurulu sonrasında Genel idare kuruluna seçilmesi bir anda Karabükte Gündem oldu

 Konu ile ilgili gazetemize kısa bir açıklama yapan  Meslektaşımız ZAFER PARTİSİ Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi  İlhan Alpboğa  "Bilim, birlik,barış parolası ile yola çıktık. Alanında uzman   kadronun yıllardır üzerinde çalıştığı sorunların çözümü noktasında iddialı projelerimiz var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti emperyalistlerin uygulamaya koyduğu stratejik göç ile hiç olmadığı kadar güvenlik riski ile karşı karşıyadır. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk''ün feyz aldığı Türk Milliyetçiliği yolunda, milletle ittifak yaparak ötekileştirmeden milletimize hizmete talibiz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Bir şeyi daha biliyoruz "Söz konusu vatansa gerisi teferruattir."