Bu haber :13/06/2021 14:05 Tarihinde Eklendi 309 Kez Okundu

KÖSE ,TURİSTLERİ BEKLİYORUZ

Pandemi gerekçesi ile bir seneyi kayıp olarak geçirdik. Bütün turizm sektöründeki kentler gibi bizde maalesef turiste hasret bir dönem geçirdik. Yeni dönemde inşallah turistleri Safranbolu’ya bekliyoruz.

Bu noktada Safranbolu’da aktif olarak çalışmaya başlayan Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği ile birlikte bize benzeyen kentlere ziyaretler yaparak benzer sorunlara nasıl çözümler bulunmuş, burada etkinlik olarak farklı neler yapılabilir diye çalışmalar yapmaya başladık. Aynı zamanda tanıtıma katkıda bulunacağını düşündüğümüz Türkiye’de turizm konusunda uzman, adını duyurmuş kişilerle iletişime geçerek burada ağırlamayı planlıyoruz.

Safranbolu’nun bir noktasında İnstagram fotoğraf çekim noktası belirledik. Bununla ilgili çok yakında bir kampanya başlayacak. O noktada fotoğraflarını çekip bizim belirlediğimiz hashtag ile paylaşım yapanlara Safranbolu’da ücretsiz bir konaklama imkanı sağlayacağız.

Amacımız Safranbolu’da nitelikli turist dikkatini çekmeye çalışmak. Bu konuda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürütüyoruz.