Bu haber :23/05/2020 14:27 Tarihinde Eklendi 1073 Kez Okundu

Gürel, Şehit Annesini Ziyaret Etti.

Koronavirüs salgını dolayısıyla sosyal mesafenin ön planda tutulduğu ziyarette, Vali Fuat Gürel beraberinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ile birlikte şehit Umut Aytekin'in annesi Zehra Aytekin'i ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Evlerinin önündeki bahçede Vali Gürel ve beraberindekileri kabul eden, böylesi bir günde Şehidin babası Hasan Aytekin ziyaretlerinden dolayı Vali Fuat Gürel'e ve beraberindekilere teşekkür ederken şehidin annesi Zehra Aytekin'e çiçek takdim edilirken, Vali Fuat Gürel tarafından hediye takdim edilerek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanının selamları iletildi.

Bu sene Koronavirisü nedeniyle sosyal mesafeye büyük önem verdiklerini ve evlere ziyarete gitmemeye özen gösterdiğini ifade eden Vali Gürel, "Annelerimiz yiğitlerini, fidanlarını bu vatan için toprağa veren insanlar. Onların ellerini öpmek için geldik ama bu süreçte el öpmekten ve sarılmaktan bir müddet uzak duruyoruz. Bütün şehit annelerimizin gününü kutluyorum. Anne demek, insanlığı kuran ve ülkemizi geleceğe taşıyıp çocuklarımızı yetiştiren insanlar. Onlar hepimiz için çok değerli. Bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.