Bu haber :08/05/2021 13:28 Tarihinde Eklendi 407 Kez Okundu

Orucunu Polis Memurları İle Açtı

Vali Gürel, Orucunu Kapama Noktasında Görevli Polis Memurları İle Açtı.

Vali Fuat Gürel, Koronavirüsle mücadele kapsamında 29 Nisanda başlayan ve 17 Mayıs Pazartesi günü sabah saat 05.00’e kadar uygulanacak olan tam kapanma uygulaması kapsamında Kardemir Kavşağında bulunan Polis Kapama Noktasını ziyaret ederek görevli Polis Memurları ile birlikte iftar yaptı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ'un eşlik ettiği ziyarette iftar vaktinin gelmesi ile görevli polis memurları ile birlikte orucunu açan Vali Fuat Gürel, "7/24 esasına göre gece-gündüz, yaz-kış demeden her zaman, her koşulda huzur ve güven ortamının tesisini sağlayan emniyet teşkilatı personelimize teşekkür ederim. Yaşamakta olduğumuz salgın sürecinde de özellikle sağlığımız için canla başla çalışan emniyet personelimizle gurur duyuyoruz.”dedi.

Makasbaşı ve Köprübaşında bulunan Polis Kapama Noktalarını ziyaret ederek polis ekipleri ile birlikte durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcuların izin belgelerinin olup olmadığını kontrol eden Vali Gürel, görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.