Bu haber :02/05/2021 21:18 Tarihinde Eklendi 283 Kez Okundu

Kadın Temizlik Görevlileri

Kadın Temizlik Görevlileri  İş Başı Yaptı

Bahar Temizliği İle Birlikte Kadın Görevliler de İş Başı Yaptı

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin çeşitli bölgelerinde bahar temizliğine başlarken, kadın temizlik görevlileri de Safranbolu sokaklarında.

Baharın tüm güzelliğini yaşadığımız bu günlerde, sosyal alanların yanı sıra mahalle, cadde ve ara sokaklarda da geniş çaplı temizlik çalışmalarına başlandı.

“Ekiplerin yalnızca sokakları süpürmekle kalmıyor İlçemizin ana arterleri başta olmak üzere birçok cadde ve sokakta yıkama çalışması yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Elif Köse; “ Bunların haricinde yine, kullanılan pazar yerleri ve çöp konteynırları da düzenli olarak hijyenik suyla yıkanıyor. Bu noktalarda yaptığımız çalışmaların hemşehrilerimizin sağlığına doğrudan katkısı olacağını düşünüyorum.

Safranbolu Sokaklarına Kadın Eli Değiyor

 Temizlik İşleri Müdürlüğü kadın temizlik görevlileri iş başı yaptı.

Kadınların ekonomik ve sosyal yaşamda erkekler ile omuz omuza mücadele vermesini, aile bütçelerine katkı sağlamalarını istediklerini kaydeden Başkan Elif Köse; “Bu anlamda kadınlarımızın elinin değdiği her yerin güzelleşeceğini biliyoruz. Malumunuz bu gün 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı böylesi önemli bir günde Safranbolu için var güçleri ile çalışan tüm mesai arkadaşlarıma minnettar olduğumuzu da belirtmek istiyorum” dedi.