Bu haber :02/05/2021 20:55 Tarihinde Eklendi 1208 Kez Okundu

Kardemir,Dayanışma Günü kutlu olsun.

Kardemir Aş tarafından yapılan yazılı açıklamada Emeğin, hak arayış mücadelesinin ve çalışma azminin kenti Karabük’ün 1 Mayıs Emek ve   Dayanışma Günü kutlu olsun denildi

Açıklama şöyle devam etti.Kentimizin kuruluşundan bu günlere kadar, ülkemiz sanayisinin ve kalkınma adımlarının bire bir şahidi Kardemir A.Ş. çalışanları ve Karabük halkı, hiç şüphesiz ki 1 Mayıs’ın öneminin bilincinde ve yanındadır.

Kardemir A.Ş. sadece fabrika sahasından ibaret değil, tüm kent ile birlik içerisindedir. Bu varlık sebebiyetine istinaden attığımız tüm adımlar da kentimize ve ülkemize katkı sağlayacak niteliktedir. Kardemir A.Ş., ilk ağır sanayi tesisinin temellerinin atıldığı Karabük’ümüzde filizlenen sanayi ve teknoloji hamlesinin lokomotifi ve üretimin arkasındaki emek, emektar ve alın terinin en yüksek derecede tezahür etmiş halidir.

Bu vesileyle; Karabük’te Türk Sanayisi’ne hizmet eden, Ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında büyük emeği bulunan tüm Karabük halkının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyoruz. Karabük’ün istikrarlı büyüyen, bölgenin ve Türkiye’nin en büyük ve en değerli sanayi kentlerinden birisi olacağına inanıyoruz.

Ülkesine katma değer yaratmak için emek harcayan tüm çalışanların, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarız.