Bu haber :19/03/2021 23:06 Tarihinde Eklendi 403 Kez Okundu

Gürel'ler Şehit Aileleri ve Gazilerle

Vali Fuat Gürel ve Eşi Özlem Aras Gürel, Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. Yıldönümü münasebetiyle Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel ev sahipliğinde şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz onuruna yemek programı düzenlendi.

Karabük Polisevinde düzenlenen programa, Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel’in yanı sıra Karabük Belediye Başkan Vekili Seher Berker, Vali Yardımcısı Vekili Numan Tahir Şimşek, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, POMEM Müdürü Zekeriya Çoban, kamu kurum müdürleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Eşi Özlem Aras Gürel ile birlikte masaları tek tek dolaşarak katılımlarından dolayı şehit ailelerine ve gazilere teşekkür eden Vali Fuat Gürel, “Tüm şehit ailelerimiz ve gezilerimizi bu onurlu günde sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bu onurlu günde bir araya geldik.  Şükürler olsun ki bu ortamı oluşturabildik yaşanan pandemi’den dolayı ne bir araya gelebildik, ne de sizleri ziyaret edebildik. Önümüzdeki süreçte inşallah daha çok bir araya gelip sizleri ziyaret edeceğiz.  Sizler Çocuklarınızı, Eşlerinizi, Kardeşlerinizi Milletimizin ve Ülkemizin bekası için şehit verdiniz. Sizler Bizlere, Milletimize emanetsiniz.  Bu ülkede bağımsız şekilde yaşayabiliyorsak, ezanlarımız hür şekilde okunabiliyorsa, ay yıldızlı Bayrağımız göklerde dalgalanabiliyorsa  şehitlerimiz sayesindedir. Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Gazilerimize sağlık sıhhat diliyorum. Davetimize icabet ettiğiniz için sizlere ve bu programı düzenleyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. Yıldönümü münasebetiyle Çamlık Camiinde Kur-an’ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okunurken İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk tarafından tüm şehitlerimiz için dua yapıldı.