Bu haber :06/03/2021 21:26 Tarihinde Eklendi 430 Kez Okundu

TÜRKÖZ’ÜN ŞEHİT AİLESİ ZİYARETLERİ

KAYMAKAM TÜRKÖZ’ÜN ŞEHİT AİLESİ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, ülkemizin bekası ve bütünlüğünü korumak için canlarını feda eden şehitlerimizin bizlere emaneti ailelerini evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Şehit J.Onb. Mustafa Arık ve Şehit J.Hv.Kd.Bçvş. Abdulkadir Tükenmez’in aile ziyaretinde Kaymakam Türköz’e, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Aydın, İlçe Müftüsü İsmail Temur, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yusuf Özyavuz eşlik etti.

Ziyaret kapsamında Kaymakam Türköz; “Dün Bitlis’den gelen helikopter kazasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizin haberi ile yüreğimiz parçalandı, ülke olarak büyük üzüntü yaşadık. Şehit ailelerimiz bizim en kıymetli değerlerimizdendir. Onların her zaman yanlarında olarak ziyaretlerimizi sık sık gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bugünde 26 Ekim 1993 yılında hain terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan Mustafa Arık’ın, 6 Haziran 1969’da görevli olduğu uçağın Ankara Haymana’da düşmesi sonucu şehit olan Abdülkadir Tükenmez’in ailelerine ziyaretlerimizi gerçekleştirerek şehitlerimizi dualarla andık. Şehitlerimizin bize emaneti ailelerine her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik. Bu vesileyle dün Bitlis’de yaşanan helikopter kazasında şehit olan Mehmetçiklerimize ve onların nezdinde tüm şehitlerimize Allah’dan rahmet diliyor, gazilerimize, kıymetli ailelerine sağlıklı,hayırlı ömürler diliyorum” dedi.