Bu haber :23/02/2021 13:19 Tarihinde Eklendi 360 Kez Okundu

Köse’nin Seminer Tadındaki

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, her hafta cumartesi günleri Instagram üzerinden canlı yayınlara devam ediyor. 20 Şubat Cumartesi 20.30’da Başkan Köse’nin konuğu Bosphorus Institute Başkanı Dr. Bahadır Kaleağası oldu. ‘’ Küresel Ekonomi ve Kentler ’’ konulu programda vatandaşlar da konuğa sorular yöneltti.

Başkan Köse her hafta Instagram üzerinden canlı yayında alanında uzman konuklarına Safranbolu için sorular soruyor. Araştıran, geliştiren ve yenilikleri yakından takip eden, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini dijital ortamdan devam ettiren belediye, vatandaş yararına sunulacak etkinliklere ara vermiyor. Canlı yayın programında, ‘’Uluslararası İlişkiler, Türkiye-Avrupa İlişkileri, Sürdürülebilir Kalkınma ve Ekonomi’’ gibi birçok konuya değinildi.

Pandemi sebebiyle ekonomik anlamda turizm alanında ülkemizde ciddi sıkıntılar yaşıyoruz ifadelerine yer veren Başkan Köse’’ Bu haftaki konuğumuzla hem turizmde hem de ticari alanlarda bu dönmede yapılması gerekenlerle ilgili fikir aldık.  Safranbolumuz için çok verimli bir program oldu. Ben sayın Dr. Bahadır Kaleağasına bizi kırmayıp canlı yayınımıza katıldığı için teşekkür ederim’’dedi.