Bu haber :03/02/2021 14:23 Tarihinde Eklendi 1400 Kez Okundu

ÖKSÜZOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti 6. Olağan Kadın Kongresi 100. Yıl Kültür Merkezinde  Kadınların büyük coşkusu ile  gerçekleşti. 

Kongre pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleşti. Karabük Kadın Kolları Başkanı ve Yönetiminin seçileceği kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaarslan, AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş, Cumhur Ünal AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz katıldı. Bununla beraber Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

AK Partili kadınların coşkusu içinde gerçekleşen kongre Divan Kurulu Heyetinin yerini alması ile başladı. Divan konuşmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Kongreye tek aday olarak çıkan AK Parti Kadın Kolları Başkanı SAIME ÖKSÜZOĞLU yapmış olduğu konuşmada yapılan çalışmaların kaybolmayacağını belirtti.

Öksüzoğlu konuşmasında; “Sorumluluk içinde üstlendiğimiz vasiyetin kutsiyetinin farkındaydık. Bu bilinç ve gayretle gayret bizden takdir Allah’tan diyerek güzel yarınları hayal ettik. 2023 seçimlerine kadar üstlendiğimiz tarihi sorumluluğun farkındayız. Bir kadın hassasiyeti ile bir ana fedakarlığıyla alnımızın akıyla çıkmayı bildik. Bugün buraya heyecanla gelen her kadının siyaset yapmak için elbette bir hikayesi vardır. Kendimizden ziyade hepimiz ülkemiz için buradayız. İşte bu sebeple yaptığımız siyasetin bambaşka bir ruh taşıdığına tüm kalbimle inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Program protokol konuşmaları ile devam etti.