Bu haber :03/02/2021 11:25 Tarihinde Eklendi 780 Kez Okundu

Yıldırım; Engeller Birer Birer Aşılacaktır”

Başkan Yıldırım; “Yolda Karşılaştığımız Engeller Birer Birer Aşılacaktır”

İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Şubat ayı İl Genel Meclisi toplantısında; “Taş kırma makinelerimiz, son yıllarda yenilenen ve güçlenen makine parkımız, sıcak asfalt plentimiz ve diğer imkânlarımız ile hizmetlerimizi daha kaliteli hale getirmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

Başkan Yıldırım, açılış konuşmasında Boğaziçi Üniversitesi’nde ki bazı öğrencilerin Kâbe fotoğrafını yere sermesiyle alakalı olarak da; çirkin, kışkırtıcı, saygısızlığı telin ettiklerini, bu faillerin Müslüman ve insan olamayacaklarını belirtti.

Başkan Yıldırım, Karabük İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte İl Özel İdare’sinin karar organı olarak yapılan hizmetlerin takipçisi olduklarını ve bu kapsamda çalışmaların devam ettiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti; “Keltepe Kayak merkezimizin yolunun genişletilmesi ve asfaltı, otopark alanlarının düzenlenmesi ve asfaltı, oto korkuluk, trafik işaretleri ve yol çizgilerinin yapılması, kayak pistlerinin düzenlenmesi çalışmaları İl Özel İdaremiz tarafından iki yıllık bir çalışma ile tamamlanmış bulunmaktadır. Tabi orada yeni kayak pistlerinin açılması ve güzergâhların düzenlemesi çalışmaları bu yılda devam edecektir. Bir tesis kolaylıkla meydana gelmiyor. Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz, İl Özel İdaremiz, Valimiz, Hükümetimizle beraber inşallah Karabük Keltepe Kayak merkezimiz şehrimizin prestijli projelerinden birisi olacaktır. Yolda karşılaştığımız engellerde birer birer aşılacaktır. Bu vesile ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışan, Meclisimize gelen konularda olsun, İl Özel İdaremizin daha ucuza daha çok hizmet yapabilmesi konularından olsun özverili bir şekilde çalışan, her konuyu titizlikle araştırarak katkı sunmuş olan tüm İl Genel Meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum.”

Yıldırım; “ Bu Yıl İdaremize, Yeni İş Makineleri ve Yeni Tesisler Kazandırmak İçin Gayret Göstereceğiz”

Başkan Yıldırım, Şubat ayı İl Genel Meclisi toplantısında her yıl olduğu gibi 2021 yılında Karabük İl Özel İdare’sine yeni iş makineleri ve yeni tesisler kazandırmak için gayret göstereceklerini ifade ederek,

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mızdan hibe edilen bir adet temiz su tankeri arazöz ile vidanjör- kombine aracın devlet malzeme ofisi (DMO) ve diğer yüklenici firmadaki işlemleri tamamlanmak üzere olup kısa süre içerisinde idaremize teslim edilmesini bekliyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mızdan 1 milyon TL hibe alınan Safranbolu ilçemize Değirmencik köprü işinin ihalesi İdaremizce yapılmış, karar aşamasında olup köprünün bu sene içerisinde yapılması planlanmaktadır” diye konuştu.

Başkan Yıldırım konuşmasının sonunda, “İdaremizin hizmetlerinin yapılması ve geliştirilmesi konularında bizlere her zaman destek olan geçmişten günümüze tüm Milletvekillerimize, tüm Valilerimize, siyasi partilerimizin İl Başkanlarına ve Yönetimlerine, İl Özel İdaremiz Genel Sekreterine, daire müdürlerimize ve çalışan tüm personellerimize Meclisimiz ve Milletimiz adına teşekkür ediyorum.

Devlet güçlü oldukça bu hizmetlerde daha güçlü bir şekilde yapılacaktır.

Devlet başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında tüm Bakanlarımıza ve Hükümetlerimize de İl Genel Meclisimiz ve Milletimiz adına teşekkür ediyor, önümüzdeki yıllarda da daha güzel imkânlarla Karabüklü hemşerilerimize hizmet edebilmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, hepinizi hürmetle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.