Bu haber :31/01/2021 15:48 Tarihinde Eklendi 840 Kez Okundu

AKSOY’DAN İLK AÇIKLAMA

CHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ  HÜSEYİN AVNİ AKSOY İSTİFASININ ARDINDAN İLK AÇIKLAMAYI SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTI

24 Haziran 2018’de Karabük’ten Chp Milletvekili Seçildim. 40 Yıllık Bir Hekim Ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Olarak Karabük Ve Safranbolu’da Uzun Yıllar Hizmet Ettim.

Seçim Sürecinde Ve Öncesinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün İlkeleri Doğrultusunda Önce Vatan Önce Bayrak Diyerek Göreve Başladım.

Meclis Kürsüsünde, Batı Karadeniz Bölge Toplantısında , Kapalı Grup Toplantısında , 27 Ekim 2020’de Sn.Genel Başkanla Görüşmemizde, Sn.Genel Başkanın Karabük Ziyaretinde Partimizin Atatürk’ten Uzaklaşmasının , Partimizin Terörle Arasına Mesafe Koymayan Hdp Yönetimiyle Arasına Mesafe Koymamasının, Milli Unsurları Ötekileştiren Yaklaşımının Ve Yamuk İttifak Politikalarının Partimize Zarar Vereceğini Belirttim.

Yine Önce Partimizin Öz Evlatlarının Ve Partimizin Birliğini Düşünmemiz Gerektiğini Israrla Anlattım. Ancak Düşüncelerimiz Hiç Ciddiye Alınmadı. Partimizin Öz Evlatları Ve Tabanımızda Bize Gönül Vermiş Seçmenlerimizden Ziyade Yamuk İttifak Halindeki Eski Ve Yeni Dostlar Tercih Edildi.

Nihayet 8 Aralık 2020’de Tbmm’nin Onurlu Kürsüsünde Hdp Hariç Tüm Grupların Alkışladığı Tarihi Bir Konuşma Yaparak Türk Milletini Ve Partimizi Uyardım. Atatürk’e Atatürk Demekten İmtina Edenleri Ve Milli Ordumuza Dil Uzatanları Tbmm’nin Onurlu Kürsüsünden ‘’Türk Milletinin Takdirlerine Bırakıyorum.’’ Dedim.

Ne Pahasına Olursa Olsun İktidarda Kalmak Ya Da Ne Pahasına Olursa Olsun İktidarı Alabilmek İçin Değil. Memleketi Karpuz Gibi İkiye Bölmeden, İcat Çıkarmadan Tek Çıkar Yol Türk Milleti İttifakıdır Dedim.

Partimizin Politikalarında Değişiklik Olmaması Üzerine Bütün Milletvekillerine 10 Aralık 2020’de Mektup Yazarak Görüşlerimizi İlettik.

100 Yıl Önce Mondros Mütarekesinden 2 Hafta Sonra 13 Kasım 1918’de Emperyalist Güçler Tarafından Osmanlının Başkenti İstanbul İşgal Edilmişti. İşgal Kuvvetlerine Karşı İlk Kez 14 Mart 1919’da Özgürlük İçin Başkaldıran Tıbbiyeli Hikmet Ve Zamanın Güçlü Osmanlı Paşası Harbiyeli Mustafa Kemal Paşa Ve De Bu İşgale İsyan Edip Kuvayı Milliyeye Katılan Atatürk’ün Yakın Düşünce Ve Yol Arkadaşı Cumhuriyet Muallimi Mustafa Necati Emperyalistlere Karşı Ulusal Kurtuluş Savaşı Yürüterek Türkiye Cumhuriyetini Kurmuşlardır.

Tam Bu Noktada Tarih Tekerrür Etmektedir.

Kaderin Cilvesi Yine Yurtsever Tıbbiyeli, Bir Kahraman Harbiyeli Ve Vatansever Bir Cumhuriyet Muallimi Olarak Tarihin Sahnesine Çıkıyoruz.

100 Yıl Sonra Bugün Atatürkün 2 Büyük Eserinden Biri Olan Cumhuriyet Halk Partisi Atatürük’ün Gösterdiği İstikametten Sapmıştır. Chp’den Atatürkün Yoluna Dönene Kadar İstifa Ediyoruz.

Türkiye Seçeneksiz Değildir. Analar Ne Yiğitler Doğuruyor. Memleketimizde Güneşli Güzel Günler Yakındır. Zihninizi Boşaltınız ; İnat Ve Düşmanlaştırma Üzerine Kurulmuş Bu İttifakları Ve Birbirinizi Alt Etme Politikalarını Terkediniz.

Karabük Milletvekili Olarak Karabükümüz’de Ve Bütün İlçelerinde Yaşayan Halkımızın Tümüne Saygı Ve Sevgilerimi Sunuyorum.

Milletimizi Kamplara Bölerek Ve Birbirlerine Nerdeyse Düşman Ederek Yapılıcak Siyasetten Medet Ummanın Milletimize Yararı Olmayacaktır. Artık Milletimizin Tümünü Kucaklayarak Ve Kamplara Bölünmeye Çalışan Halkımızı Barıştırarak Yeni Bir Yol Açıp , Siyaset Yapmak Türkiye’miz İçin Yegane Çıkış Yoludur.

Türk Milletine Hayırlı Olsun