Bu haber :01/01/2021 13:48 Tarihinde Eklendi 492 Kez Okundu

CENGİZ ÜNAL’DAN YENİ YIL MESAJI

SAFRANBOLU TSO MECLİS BAŞKANI CENGİZ ÜNAL’DAN YENİ YIL MESAJI

"Hayata dair acı ve tatlı olayları, sevinçleri ve hüzünleri ile bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşamaktayız.

Her yıl yeni umutlarla geliyor, temennim 2021 yılında 2020 yılının getirdiği tüm olumsuzlukların son bulması. Dünya yaklaşık olarak bir yıldır son yüzyılın en büyük sağlık sorunu ile karışı karşıya. Çin’in Wuhan şehrinde çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan Koronavirüs, tüm ülkelere başta sağlık ve ekonomi olmak üzere pek çok sıkıntılar yaşattı ve yaşatmaya da devam ediyor. Devletimiz salgının çıktığı ilk günden itibaren bu sıkıntılı süreci en az hasarla atlatmamız için sıkı tedbirler aldı. Bu süreçte her daim vatandaşımızın yanında olan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca olmak üzere bu süreçte grev yapan herkese sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum. Aşı çalışmalarıyla birlikte içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı sürecin yavaş yavaş sona ereceğini düşünüyorum.

Yeni bir yıl bizlere geçmişin muhasebesini yaparak, elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi, halkımızın birliği, beraberliği ve huzuru için yapılacak çalışmaları yeniden gözden geçirerek, geleceğe ilişkin yeni planlar yapma konusunda fırsat veriyor.

Hiçbir başarı kalıcı değildir. Yeni ve daha büyük başarılar elde edebilmek için hepimizin milli heyecan ve ruhla daha çok çalışması gerekmektedir. Yaşadığımız bir yılı bitirip yeni bir yıla girerken, geçirdiğimiz yılın muhasebesini yapmalı, yeni yılın plan ve programını hazırlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa başta sağlık olmak üzere huzur, başarı ve mutluluklar getirmesini temenni ederek herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.