Bu haber :01/01/2021 12:34 Tarihinde Eklendi 380 Kez Okundu

Akçasu Kavşak Projesi Onaylandı.

 Karabük  Milletvekilleri   Niyazi GÜNEŞ  ve Cumhur ÜNAL  “Safranbolu Akçasu Mahallesi Kavşak Projesi Onaylandı. ”  Safranbolu İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun dediler

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir URALOĞLU’ na dün gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde ve daha öncesinde Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmelerimizde ihtiyacını dile getirdiğimiz Akçasu Kavşak projesinin onayı gerçekleşti.

Geçtiğimiz günlerde yerinde inceleme yaptığımız Akçasu Kavşağında vatandaşlarımızın yoğun talepleri olduğunu gördük. Konunun takibini sağlayarak çözümü ve hızlanması noktasında görüşmeler gerçekleştirdik.

Safranbolu Akçasu Mahallesi ile Kurt tepesi mevkii ve Aşağıçiftlik köyünden gelen bağlantı yolunun ana yola birleştiği noktada yapılacak olan kavşak projesi ile vatandaşlarımızın ihtiyacının büyük bir kısmı karşılanacak olup, daha güvenli ve kolay ulaşım imkanı sağlanacak ve ulaşım kalitesi artacak. İlçemize tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

AK Parti Karabük Milletvekilleri olarak İlimizde ve ilçelerimizdeki eksiklikleri bir bir gidermek adına söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için projeleri yakından takip ediyor, durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Allah bu yolda bizi milletimize mahcup etmesin inşallah…