Bu haber :08/12/2020 14:24 Tarihinde Eklendi 1734 Kez Okundu

Can Dostlar Yalnız Bırakmadı

Safranbolu Belediyesi  ve Emniyet Müdürlüğü Can Dostlarını Yalnız Bırakmadı

 Safranbolu Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanları için veterinerlik, barınma, bakım ve besleme hizmetleri vermeye devam ediyor. Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu hafta sonları da ekipler sokakları dolaşarak sahipsiz hayvanları mamayla besliyor. Safranbolu Belediyesi sahipsiz hayvanlara barınmaları için kedi ve köpek evleri hizmetinin yanı sıra sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde can dostlarını yalnız bırakmıyor. Kentin birçok bölgesine ekipler tarafından bırakılan mamalar sahipsiz hayvanların beslenmelerini sağlıyor.

 Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde hayvan sever vatandaşların, sokak hayvanlarını beslemek için yürüme mesafesinde dışarıya çıkabildiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Elif Köse, kentimizdeki sahipsiz hayvanları vatandaşlarımızın desteği ile besliyoruz fakat kısıtlamanın olduğu günlerde sokaklara yiyecek bırakılmadığını tespit ettik, bunun için de harekete geçtik ifadelerine yer veren Başkan Köse şu sözlerle devam etti’’ Can dostlarımızı aç bırakmamak için ekiplerimiz şehrin çeşitli noktalarına mama bırakmaya başladı. Sahipsiz hayvanlara imkanlarımız dahilinde sahip çıkmaya çalışıyoruz, onların yaşam haklarına daima saygı duyuyor ve şehir hayatını onlarla paylaşmayı önemsiyoruz’’ dedi.

 Karabük Emniyet Müdürlüğü

CAN DOSTLAR BİZE EMANET.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığımız tarafından yayınlanan Genelge doğrultusunda Ülkemiz genelinde 04.12.2020 günü saat 21:00 itibari ile başlayıp, 07.12.020 günü saat 05:00 da son bulacak olan 56 saatlik geniş kapsamlı Sokağa Çıkmak Kısıtlaması sebebiyle, İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü, Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği koordinesinde görevlilerimiz tarafından İlimiz Merkezi ve Safranbolu ilçemizde boş kalan sokaklarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için yiyecek ve su dağıtımı yapılmıştır.

HER CAN BİZİM İÇİN KIYMETLİDİR.