Bu haber :11/11/2020 13:15 Tarihinde Eklendi 385 Kez Okundu

YATACAK YER YOK

YATACAK YER KALMAYAN HASTANEYE 50 HASTA KARYOLASI

            Dünya genelinde olduğu gibi ülkemiz ve Karabük ilindede yaşanan pandemi dönemi nedeniyle Karabük Merkezde bulunan tek hastane olan araştırma hastanesine 50 motorlu hasta yatağı  alındığı belirtildi

Karabük Milletvekilleri  Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş tarafındankonu ile ilgili  yapılan  açıklama aynen şöyle , Ülkemiz her alanda olduğu gibi sağlık alanında da dünyaya örnek olan, Pandemi ile mücadelede araç ve gereç yönündeki donanımlı sağlık alt yapısıyla her zaman büyük takdir almıştır.

            Bizlerde bu anlamda Karabük milletvekilleri olarak ilimizin bu hizmetlerden istifade etmesine sağlık alanındaki ihtiyaçlarının karşılanmasına, sağlık hizmeti sunumunda aksaklıklara mahal verilmemesine ve yaşanacak mağduriyetlerin önüne geçilmesi için ihtiyaçlarını yakından takip ediyor ve çözümü noktasında gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmelerimiz neticesinde Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanemizin acil ihtiyacı olan toplamda 275.000,00 TL tutarındaki 50 adet Motorlu Hasta Karyolası’nı hastanemize kazandırdık. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

            Karabük’ümüzden desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA ve yetkililerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, vatandaşlarımızdan gerekmedikçe kalabalık ortamlara girmemelerini sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uymalarını önemle rica ediyoruz.